Jobba Hos OssJÄRVA fOLKETS

pARK SÖKER

FÖRESTÅNDARE

Är du intresserad av kultur och arrangörskap, står upp för alla människors lika värde och vill vara med och driva Stockholms enda folkpark på Eggeby Gård på Järvafältet.

Järva Folkets Park hyr, av Stockholm Stad, fastigheten Eggeby Gård, som ligger på Järvafältet mellan stadsdelarna Kista-Tensta-Rinkeby, Husby och Akalla.

Eggeby Gård består av 12 byggnader, ca hälften av lokalytan hyrs ut till fasta hyresgäster och övriga lokaler ingår i Stockholm Stads samlingslokalorganisation och används av föreningslivet, fester, konferenser, studier och kulturarrangemang i egen regi eller i samarbete med andra arrangörer.

Föreståndaren organiserar och utvecklar verksamheten. I rollen ingår övergripande ansvar. Det innebär att leda det dagliga arbetet, planera övergripande verksamhet, budgetansvar, personalfrågor mm. Tjänsten är direkt underställd styrelsen för Järva Folkets Park. Järva Folkets Park är medlem i Folkets Hus och Parkers riksorganisation som stöttar med kulturproduktioner, HR-frågor och annat.

Vi söker

Du har en bakgrund som kulturentreprenör och har sinne för att driva en kulturverksamhet efter ekonomiskt gångbara modeller.

För att lyckas med uppdraget krävs:

·       Flerårig erfarenhet från kulturbranschen eller motsvarande.

·       Erfarenhet av chefskap

·       Minst tre års erfarenhet av budgetarbete, ekonomiansvar, bokföring och uppföljning av verksamhetsmål

·       God förmåga att skriva bidragsansökningar

·       Lätt för att uttrycka sig i tal och skrift

Du får gärna ha erfarenhet av offentlig bidragsgivning. Det är en fördel om du dessutom har erfarenhet från ideella organisationer/föreningar samt tycker det är spännande och inspirerande att arbeta i en mångkulturell miljö.

Som person har du förmåga att skapa bra relationer, gillar snabbrörliga sammanhang samt har lätt att fatta beslut. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

·       Heltid, oreglerad arbetstid, arbete på kvällar och helger kan förekomma.

·       Tillträde enligt överenskommelse.

·       Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

·       Kollektivavtal finns med Handels.

·       Frågor om tjänsten besvaras av föreningens ordförande Mats Larsell, tel. 0761174836.

Ansökan

Välkommen att maila din ansökan och CV till mats.larsell@telia.com senast 16 mars. Ange ”Föreståndare” i ämnesraden. Vi kallar till anställningsintervjuer löpande under ansökningsperioden.