Personal

.

Therese Storm är vår verksamhetschef och började jobba på Järva Folkets Park våren 2018.

Therese brinner för kultur, jämlikhet och jämställdhet samt hållbarhet för människan och vår planet.

Hon tycker det är viktigt att våga utmana normer och gamla strukturer, både på ett personligt plan och utifrån ett större perspektiv och tillsammans skapa en hållbar förändring.

Therese har tidigare bland annat jobbat som projektledare på en branschorganisation och som informatör åt RFSU där hon höll workshop för kids i skolan. När hon inte är i parken engagerar hon sig ideellt i Stjärnjouren och i hennes egna projekt Marks We Make.

Du når henne på therese@eggeby.se eller 0761-12 09 10.

.

Sven Höckert är bokningsansvarig och den du kommer prata med om du hör av dig till oss för att boka lokal för fest, festival, bröllop eller konferens.

Svenne började jobba hos oss 2004 och han älskar katter och har en nyvunnen kärlek för konst. Sven tycker det är viktigt med alla människors lika värde och använder sig av improvisationsteater för att undersöka och njuta av världen. 

Fika är någonting annat som ligger Svenne varmt om hjärtat och han är den som samordnar alla kring fikapauserna i huset.

Du når honom på info@eggeby.se eller 08-752 09 10.

.


Ida Rudgård är vaktmästare hos oss och är här några timmar i veckan för att ta hand om parken. Hon började hos oss våren 2019.

Ida är väldigft drifitig och händig och jobbar också på Stall Eggeby och brinner för djur och naturen.

Du når henne på 08-752 09 10.

.

.

Lisbeth Roxne är kafé- & lokalansvarig och jobbar hos oss några timmar i veckan.

2015-2019 jobbade Lisbeth heltid i parken och innan det var hon ideellt engagerad i föreningen i många år.

Lisbeth tycker om att plantera växter och grönsaker och spenderar mycket tid på sin kolonilott. Hon bakar också mycket uppskattade bakverk på gården, som fyller hela huset med härlig doft.

Lisbeth har en dold talang och det är att göra lampskärmar, om du tycker om eller är nyfiken på att tillverka lampskärmar fråga henne då om hon vill starta en workshop – så kör vi igång direkt!

Du når henne på lisbeth@eggeby.se eller 08-752 09 10.

.