Personal

.

Therese Storm är vår verksamhetschef och började jobba på Järva Folkets Park i april i år.

Therese brinner för jämlikhet, jämställdhet och hållbarhet för människan och vår planet, kommunikation i alla dess former och kultur.

Hon tycker det är viktigt att våga utmana normer och gamla strukturer, både på ett personligt plan och utifrån ett större perspektiv och tillsammans skapa en hållbar förändring.

Therese har tidigare bland annat jobbat som projektledare på en branschorganisation, är medskapare till nätverket och plattformen Marks We Make och jobbar extra som informatör åt RFSU – där hon håller workshops om normer, samtycke, hbtq och sexualitet för ungdomar.
Hon är också volontär på Stjärnjouren som är en jourverksamhet för transpersoner och tjejer.

Du når henne på therese.storm@eggeby.se eller 0761-12 09 10

.

Sven Höckert är bokningsansvarig och den du kommer prata med om du hör av dig till oss för att boka lokal för fest, festival, bröllop eller konferens.

Svenne började jobba hos oss 2004 och han älskar katter och har en nyvunnen kärlek för konst. Sven tycker det är viktigt med alla människors lika värde och använder sig av improvisationsteater för att undersöka och njuta av världen. 

Fika är någonting annat som ligger Svenne varmt om hjärtat och han är den som samordnar alla kring fikapauserna i huset.

Du når honom på info@eggeby.se

.

.

Lisbeth Roxne är Kafé- & Lokalansvarig och den som tar hand om dig om du fikar eller har bokat konferens hos oss.

Lisbeth började på Järva Folkets Park 2015 och hade innan dess varit involverad ideellt i föreningen i många år.

Lisbeth tycker om att plantera växter och grönsaker och spenderar mycket tid på sin kolonilott. Hon bakar också mycket uppskattade bakverk på gården, som fyller hela huset med härlig doft.

Lisbeth har en dold talang och det är att göra lampskärmar, om du tycker om eller är nyfiken på att tillverka lampskärmar fråga henne då om hon vill starta en workshop – så kör vi igång direkt!

Du når henne på lisbeth@eggeby.se

.

Alf Svensson är vår Fastighets- & Trädgårdsansvarig och är här några timmar i veckan för att ta hand om Eggeby Gård.

Affe älskar sin fru, hundar, barn och barnbarn över allt annat och är en jäkel på att komma på lösningar när någonting behöver fixas. På sin fritid engagerar sig Affe i Farsor och Morsor på stan.