Engagera dig

Välkommen till Eggeby Gård!

Hos oss anordnas festivaler, marknader, kollon, meditiationscirklar och här möts föreningar såsom mopedklubben Club Victoria, Sundbybergs och Spångaortens biodlareförening och Kvinnocenter Tensta Hjulsta.

Vi är en mötesplats för föreningsliv och en plattform för att du ska kunna skapa kultur och socialt engagemang där du bor. Bli medlem med din förening och samskapa med oss eller hyr en lokal för din aktivitet.

Har du ej en förening men vill engagera dig kreativt? Vi hjälper till med att skapa en studiecirkel!

Kvinnocenter Tensta Hjulsta 11 juni 2023 på Eggeby Gård

Kvinnocenter Tensta Hjulsta 11 juni 2023 på Eggeby Gård

Kalender

I kalendern nedan klickar du på den aktivitet du är intresserad av för att få mer information om aktiviteten. Under kalendern ser du inlägg med mer information om våra aktiviteter.

Välj ett eller flera datum i kalendern

Inlägg med mer information om våra aktiviteter

Teaterkollo på höstlovet

Teaterkollo på höstlovet

Måndag den 30:e oktober – fredag 3:e november.
Vi arbetar med några av teaterns grunder så som text, improvisation, rytm, dans och koreografi. Vi tränar fantasi, samarbete, rörelse, röst och koncentration.

läs mer

Bli medlem

Bli medlem och samskapa kultur och folkbildning i parken! Bli medlem med din förening eller som privatperson. Nominera till styrelsen och rösta på föreningsstämman.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften för föreningar är 500 kr per år och för privatpersoner 100 kr per år.

Detta ingår i medlemskapet

Som medlem får du vårt nyhetsbrev som innehåller unika erbjudanden för våra medlemmar.

Skulle du välja att bli volontär hos oss har du ytterligare möjlighet att hyra lokaler till rabatterat pris. Vi ser gärna att man som volontär är medlem i föreningen.

Du som delar vår värdegrund kan bli medlem hos oss

En person eller en förening som delar Eggeby Gårds värdegrund om att alla människor är lika mycket värda oavsett kön, sexuell läggning, sexuell identitet, funktionsvariation, religion eller etnicitet har möjlighet att söka medlemskap.